Oczywiście można wiadomości z Olsztyna zobaczyć sobie w internecie. . Ale przecież nie chce mi się tego robić z każdego dnia. Musiałby mi ktoś stamtąd dać znać: Bartek dziś było o berlince. Miałem zresztą takie info kilka razy ze Szczecina.
Na twoje stwierdzenie odpowiadam żądaniem telewizji FDG.
I to ogólnokrajowej.
TVP 3 przerwała transmisję drugoligowego meczu, by przełączyć się na lokalne spotkanie z politykami PiS - informuje serwis sport.pl.
Niedziela, godz. 14.40, TVP 3 pokazuje mecz drugoligowych piłkarzy Lechia Gdańsk - Warta Poznań. W 33 minucie piłkę poza boisko wybija bramkarz Warty, gdańszczanie szykują się do wybicia rzutu rożnego. W tym momencie telewizja przerywa transmisję i łączy się z Białymstokiem, gdzie działacze PiS rozpoczynają lokalną konwencję wyborczą.
W TVN 24 Jacek Kurski jako miłośnik Lechii chwalił się, że załatwił retransmisję meczu w TV Polonia
_________________ Ponury Zwracacz Uwagi na Wykraczających Poza Ramy
"Nie działa mi dekoder telewizji Trwam...."
a propos dekodera (czas ok.4:25)
_________________ "(...) lecz ta jedyna której strzeże
liczba najbardziej pojedyńcza
jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt
lub szpadlem który hardo dzwoni
tęsknocie zrobią spory dół"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum