Nie mam takiego dorobku artystycznego jak Dario, ale jeśli można to podczepie się do tematu...
Zapraszam na www.chosse.rox.pl do bardzo małej galerii ze zdjęciami...
W sumie to jest fotoblog...
Pozdrawiam...
_________________ EKIP WYJAZDOWYCH PRAWO DYSTANSU I CZASU: Miejsce, z którego wzywają karetkę, jest tym dalej od miejsca stacjonowania im bliżej jest końca dyżuru.
UZUPEŁNIENIE: Najkrótsza droga jest zakorkowana lub jest w remoncie...
Z daleka to fajnie wygląda... Widziałem to z bliska jadąc z pacjentem...
Najpierw budynek był w polowie żółty (bursztynowy) w połowie niebieski... Fajnie to wyglądało...
Następnie zmienił kolor na bursztynowy i pojawił się "biegnący" najwiekszy napis LOTOS jaki widzialem w życiu =) ...
Z daleka efekt jest OK, z bliska widać, że delikatnie się "zwiesza" - nie jest zbyt płynny...
Ale i tak coś wspaniałego... Może 14 stycznia w czasie finało WOŚP pojawi się taki napis na budynku...
WOŚP 2007
_________________ EKIP WYJAZDOWYCH PRAWO DYSTANSU I CZASU: Miejsce, z którego wzywają karetkę, jest tym dalej od miejsca stacjonowania im bliżej jest końca dyżuru.
Jak na nasz ostatni wypad w plener końcówka była super udana i zabawna...
Dla mnie zakończona tragicznie ale co tam... Tym razem mam zgodę z ZMPG SA
Hehehehe...
Jeszcze raz dzięki za wypadzik...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum