Danziger, od przeprowadzki też łączę się z zewnątrz z serwerem poczty i u mnie wszystko chodzi, przed chwilą sprawdzałem. Jeśli ktoś jeszcze ma problemy, niech napisze. Jeśli nie będziesz jedyny, zacznę się dowiadywać u admina.
dostałem tajemniczego emaila, wysłanego jako kopia ukryta do wielu osób z adresu myPAFd@dawnygdansk.pl. Email bez tytułu, pusty i bez załączników - czy wiesz coś na ten temat Mikołaju?
dostałem tajemniczego emaila, wysłanego jako kopia ukryta do wielu osób z adresu myPAFd@dawnygdansk.pl. Email bez tytułu, pusty i bez załączników - czy wiesz coś na ten temat Mikołaju?
A ja kiedyś dostałem wirusa od Gruna, aż się chłop obraził że go obsmarowuję ,gdy o tym wspomniałem na forum
Po prostu ktoś kto ma ciebie w kontaktach ma zainfekowany komp.
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Na konta @dawnygdansk.pl zawsze przychodziło dużo spamu - min. 20-30 emaili dziennie. Ostatnio ilość wzrosła do grubo ponad 100 dziennie - czy można coś z tym zrobić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum