W Cafe Akademia rozmawialiśmy o zrobieniu jednej wspólnej płytki z dokumentacją z odsłonięcia... jak na razie mam tylko swoje (zrobione przez brata) i Zesztrasi zdjęcia i filmiki naszych telewizyjnych występów. Ktoś jeszcze coś dorzuci, czy to już koniec?
Najlepiej wręczyć mi je osobiście - nagrane na płytkę, format dowolny.
No i przestań się już gniewać na to, że nie zaciągnęliśmy cię do Cafe, przepraszam, ale nie było cię już, kiedy przypomniałam sobie, żeby przypomnieć innym, że jest rezerwacja i zapraszamy
Wierz lub nie, ale od tego czasu nie byłem na starowce , najdalej u Was to byłem chyba w Oliwie. Jednak dziś, w dobie internetu potrafimy sobie z takimi problemami radzić:
http://www.dawnygdansk.pl...07_29_miary.rar (ok. 41 MB)
Chciałbym wyrazić swoje wielkie uznanie dla (od)twórców Miar. Jestem zaszczycony, ze należę do tej samej bandy. Choć sam nie mam zadnego udziału w tym dziele.
Wróciłerm wczoraj znad Śniardw... Śniardwów... Śniardew... Śniardwego... no w kazdym razie z mazurskiej części Prus Wschodnich, tam też byłem w tym uroczystym momencie. Miar jeszcze nie miałem zaszczytu widzieć, widziałem za to ów zapowiadawczy artykuł w Dzienniku... Pomijając szeroko omówione powyzej bzdury co do inicjatorów iautorów przedsięwzięcia, to owa "legenda" o szczęśćiu dla dotykających Miar to chyba rzecz dość nowa...? Bo z artykułu wynika, że pochodzi z czasów powieszenia oryginlanych miar...
Wierz lub nie, ale od tego czasu nie byłem na starowce , najdalej u Was to byłem chyba w Oliwie. Jednak dziś, w dobie internetu potrafimy sobie z takimi problemami radzić:
http://www.dawnygdansk.pl...07_29_miary.rar (ok. 41 MB)
czy ktoś oprócz mnie próbował ściągnąć? bo mi się nie chcą rozpakować :(
poproszę jeszcze dziś o pomoc inż.Tofika, ale może cóś zepsułam po drodze (bo to pierwszy raz... )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum