Wysłany: Pią Mar 18, 2005 1:00 am Miary a Akademia
Moi drodzy. Tajny dotychczas projekt Akademii zaszedł już tak daleko, że możemy się z Wami podzielić dobrą nowiną. Zapraszam na: http://www.rzygacz.webd.p...d=7,265,0,0,1,0
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Droga do przywrócenia Miastu jednego z jego zaginionych artefaktów jeszcze daleka, ale wydaje się, że nasz zapał, trochę pracy oraz życzliwość i wielkie wsparcie ze strony tak znaczących osób i instytucji pozwala wierzyć, że miary powrócą.
a tak mniej więcej... za pół roku, rok, dwa lata... ?
Wspaniale! Mam tylko male pytanka?. Jakie zabezpieczenia przed osobnikami z trzema paskami na nogawkach beda miec miary? I czy nie beda przez tych osobnikow wykorzystane w celach zupelnie odmiennych od planowanych?
Brawo! I specjalne brawa dla Parker (że też nie domyśliłem się trzymając w ręku rysunki kto je kreślił. ).
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum