_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
I nie zaznaczyłaś jeszcze punktów na trasie, np. GG (wizyta w gmachu głównym PG).
Odpowiedź prawidłowa. A tajemniczym taksówkarzem byłam ja
Aha. Czyli trasa była zamierzona, źle zrozumiałem pierwszy post. Zatem wycofuję swój komentarz i przepraszam parker za niego (myślałem że faktycznie jakiś taksiarz uprawiał radosną twórczość).
Trasa była nie do końca zamierzona - zadaniem było tylko ominąć pomnik Sobieskiego i ulicę Kartuską A przystanków na trasie nie było, Marcinie, więc nic więcej nie należało zaznaczać, chyba że punkt C - drugi w kolejności punkt docelowy
Widzę, że nie tylko ja zabawiam się GPS-em. Załączony szkic jest ewidentnie tzw trackiem czyli zapisem trasy wykonanym za pomocą odbiornika GPS.
Parker przyznaj się! Jaki masz sprzęt?! No i dlaczego nie przyznajesz się do tego, że go masz?
o co Ci chodzi z tym dowcipnym komentarzem do sytuacji sprzed 2,5 roku? (nawet nie wiem, w którym dziale był ten rysunek, z którego się wtedy wszyscy naśmiewalismy, zanim trafił do nieistniejącego chyba wówczas blabla ... pewnie w zagadkach?)
Oooo... Dziś Parkier pewnie na początku trasy pojechałaby troszku prościej (otwarty Błędnik), ale w osiągnięciu punktu G przeszkodziłaby - między innymi - zamknięta Siedlicka.
(Ten wątek praktycznie od początku znajduje się w "bla bla bla").
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum