No fakt. Trochę się impreza rozwodniła. Na jeden dzień by wystarczyło atrakcji. Ale nie będę narzekać bo bawiłem się z córką świetnie. I Rzygaczy paru się zobaczyło: jeden z nich był konferansjerem sympatycznej malarsko -artystycznego performansu dla maluchów. A z kolei druga Rzygaczka (znana jako wybitna krzyżakolożka) została przeze mnie przyuważona całkiem "po cywilu" i to z dużym trudem bo zmieniła "fryz".
Sobota upłynęła mojej rodzinie o tyle ciekawie, że moją córkę dwa razy wyemitowano w PANORAMIE po tym jak koło południa na Długiej pan kamerzysta "ustrzelił" ją pląsającą z flagą Gdańska, w którą wyposażył ją oczywiście tatuś. Ja niestety tego nie wdziałem i szukam możliwości jak te parę ujęć z sobotniej PANORAMY zdobyć.
Brakuje mi jedynie w tegorocznym zjeździe jakiegoś punktu kulminacyjnego, kiedy wszyscy Gdańszczanie mogliby poczuć się razem bo to w końcu zjazd Gdańsczczan a nie parę odrębnych festynów i wydarzeń.
wspaniale. super, że jesteś zaangażowany
wobec tego tym bardziej nie masz powodów do słów "bieda z nędzą" w temacie Zjazdu. bo właściwie dlaczego miałbyś mieć?
Łatwiej jest skrytykować pałac, niż zbudować klozet
Ja uważam, że świetna okazja promocji miasta po raz kolejny została zmarnowana. Impreza była "smutna". Kilka "rodzynków" nie mogło jej obronić. Niestety w mieście brakuje ekipy do robienia " pozytywnego zamieszania" . Sam próbowałem namówić "ważne osóby" na realizację kilku pomysłów, które mogły wspomóc imprezę, niestety odezwała się "wielka niemoc" - wg mnie wielkie lenistwo.
podobnie jak Gdynianie, siedzą w chałupach przed komputerami i komentują
...a Gdynce podobał się koncert Malickiego
zwłaszcza interpretacja Tanga Astora Piazzolli, które bardzo lubię. Szkoda tylko, że koncert rozpoczął się z opóźnieniem przez co fajerwerki widziałam z Ołowianki, czyli raczej nie widziałam. Wszystko przez zamieszanie spowodowane przeniesieniem w ostatniej chwili koncertu ze scenu plenerowej do budynku, no i trochę przez to za dużo ludzi było, i większość w polarach...
Sobota upłynęła mojej rodzinie o tyle ciekawie, że moją córkę dwa razy wyemitowano w PANORAMIE po tym jak koło południa na Długiej pan kamerzysta "ustrzelił" ją pląsającą z flagą Gdańska, w którą wyposażył ją oczywiście tatuś. Ja niestety tego nie wdziałem i szukam możliwości jak te parę ujęć z sobotniej PANORAMY zdobyć.
TV Gdańsk czasem publikuje materiały na swojej stronie Niestety akurat w tej relacji nie ma obrazu...
U mnie pliki po ściągnięciu otwierały się bez problemu, i to z obrazem.
Albo zawiodły Cię kodeki albo może twój kompek nierozpoznał prawidłowo rozszerzenia pliku ASF, to pronuje je powiązać z jakimś odtwarzaczem multimedialnym
PZD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum