_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Myślałam, że coś konkretniejszego - tamto to ja widziałam jeszcze chyba w czasie studiów...
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Jeszcze raz sobie to obejrzałam ( dzięki Pumeksie za podrzucenie linki ), i nie "dojrzałam" nadal do tego projektu, taki cięzki, bunkrowaty wygląd ma dla mnie........najbardziej mnie przygnębił widok na Bramę Wyżynną
Zadnych nowszych, bardziej szczegółowych projektów chyba nie upublicznili (ciekawe czemu? boją się czegoś/kogoś? ).
A zauważyliście, jak zamierzają przerobić barbakan? Katownię podwyższyli i nakryli namiotowym daszkiem, a Wieżę Więzienną rozebrali !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum