No na handlu, to ja się znam średnio. Dlatego moja ocena przedstawionego tego czegoś nie może być wiążąca. Sam nie wydałbym na to złamanego grosza.
Znam się trochę na fałszowaniu tego i owego. Z tego punktu widzenia – partactwo. Przed autorem jeszcze dłuuuga droga. Łatwiej dzisiaj zrobić doktorat niż posiąść wiedzę umożliwiającą zaistnienie na praktycznie zamkniętym, elitarnym rynku wpuszczania ludzi w kanał. Jeżeli zaś jest już taka potrzeba - politykę polecam. Dużo łatwiej zaistnieć.
Po pierwsze nie mam zamiaru tego sprzedawac , a podriugie zadalem pytanie co to jest ?...a dokladnie - Ciekawe czy ktoś wie co to jest ? - Powinienes trzymac sie tematu a ty piszesz i piszesz i nic z tego nie wynika. Wymyslanie ze kopia itd. - nie wiem w jakim celu. Jak nie wiesz nic na ten temat to lepiej nic nie pisz....Pozdrawiam experta....
Jaka tam kopia? Samo zestawienie elementów nie mających z sobą nic wspólnego, to fałszerstwo. W tym przypadku nieudolne. I to jest odpowiedź na Twoje pytanie. Czegoś mam wrażenie, że za pośrednictwem forum, od jakiegoś czasu, próbujesz autoryzować jakieś tam cudaczne pomysły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum