Wysłany: Sob Sie 14, 2004 12:18 am Tłumacze pilnie poszukiwani
Moi drodzy.
Z przykrością ostatnio patrzę na angielską i niemiecką wersję Akademii.
Od roku wakuje stanowisko kierownika Zakładu Internacjonalizacji i nic w tym dziwnego, skoro nie ma tam również ani jednego pracownika.
Czy ktoś z Was mógłby może wnieść swój wkład w Akademię i przetłumaczyć coś czasem? Wiele osób spośród nas zna języki, a nie czuje się na siłach podjąć pracę stricte naukową w Akademii. Bardzo byłoby chyba dobrze, jeśliby udało się po kawałku doprowadzić strony niemieckie i angielskie do stanu takiego, który możnaby zapromować w Unijej.
Liczę na Wasz szeroki odzew.
Rektór
Wysłany: Pon Sie 16, 2004 9:11 am Re: Tłumacze pilnie poszukiwani
Grün napisał/a:
Moi drodzy.
Czy ktoś z Was mógłby może wnieść swój wkład w Akademię i przetłumaczyć coś czasem? Wiele osób spośród nas zna języki, a nie czuje się na siłach podjąć pracę stricte naukową w Akademii. Bardzo byłoby chyba dobrze, jeśliby udało się po kawałku doprowadzić strony niemieckie i angielskie do stanu takiego, który możnaby zapromować w Unijej.
Liczę na Wasz szeroki odzew.
Rektór
Sam nie wiem. Brakuje mi czasu nawet na polskie teksty. Z drugiej strony mógłbym przełożyc moje kolejowe teksty, ale ktos musiałby zrobic potem korektę, bo moja gramatyka w niepolskichj językach pozostawia wiele do zyczenia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum