Wysłany: Wto Sty 05, 2010 8:47 pm Na pieczonego ziemniaka do Baru Pod Rybą
polecam wszystkim
jest to jedno z niewielu miejsc na starówce (300 km>>), gdzie można za nie duże pieniądze najeść się po uszy pysznym pieczonym ziemniakiem z róznymi dodatkami, plackiem po cygańsku lub pierogami (bo ile można jeść gyrosa z frytkami w róznych wersjach, lub pizze)
A to news!, ja odkryłem Bar Pod Rybą w niedzielę, 3 stycznia . Zaprosił mnie tam kolega na kiełbasę po węgiersku w pieczonym ziemniaku. Pychotka, szkoda że tak ciasno. Za to na ścianie same rarytasy, w tym tabliczki emaliowane, nawet te niebieskie z czasów WMG ze skrajnymi numerami narożnych domów. Polecam.
Byłem wczoraj i na pewno odwiedzę ponownie. Pieczone ziemniaki lubię i nie zawiodłem się, ale specjalnie brałem z warzywami i serem, bo mięso zwykle bywa powodem rozczarowań ;) Na duży plus wystrój i lane piwo browaru Amber (mój ulubiony Koźlak był, a Żywe bywa), na lekki minus obsługa bez charakteru (bardziej do plażowej budki z goframi niż do niewielkiego "domowego" lokalu w centrum miasta). Toaleta w porządku, to też plus.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum