Witam . może juz było....>.
Ostatnio oglądając odcinek SWNIŻ ,,HOTEL EXCELSIOR,, zaintrygowało mnie to ujecie, a dokładnie ten wysoki budynek w tle na wysokosci Elmoru.
Czy wiecie coś na jego temat??
_________________ A pan mysli.że chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jażni?
Przedstawiam kadr z filmu. Film kręcony w Jelitkowie w latach 5X. Niestety kiepska jakość ze względu iż wywołana jest z kliszy. Ciekawe czy ktoś wie z jakiego to filmu Niestety nie podam odpowiedzi gdyż sam nie wiem
Ta postać to jest Cybulski.
Niestety jakoś doświadczenia z skanowaniem klisz i ustawieniem prawidłowości ich wyświetlania nie mam dlatego taka jakość jaka jest
Zdjęcie z planu filmu "Do widzenia, do jutra" reż. Janusz Morgenstern.
Na zamieszczonym zdjęciu Janusz Morgenstern stoi obok Cybulskiego /facet w czarnej koszuli/
Zdjęcie z planu filmu "Do widzenia, do jutra" reż. Janusz Morgenstern.
Na zamieszczonym zdjęciu Janusz Morgenstern stoi obok Cybulskiego /facet w czarnej koszuli/
Super jestem pod wrażeniem nie spodziewałem się że ktoś wskażę z jakiego filmu jest to zdjęcie. Gratuluje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum