Bardzo fajne łduje się dużo szybciej - no i ten urok nowości...
Portal to jest to - przecież od dawna szeleściliśmy o webringu.
To jest może odpowiedź na wszelkie wnioski o założenie czegoś - jest XXI w. - może właśnie taka "Federacja" wirtualna to jest to, czego nam trzeba.
Miałem kiedyś pomysł zrobienia wirtualnego średniowiecznego albo renesansowego Gdańska - z urzędami, cechami, radą itd. - to tak jako ideja dodatkowa -
na razie bardzo mi się podoba portal - zapewne się szybko wypełni.
Spieszę wyjaśnić, że portal na razie działa testowo i będzie ogólnie dostępny za kilka dni
W związku z jego powstaniem proszę wszytskich autorów okołogdańskich stron o nadesłanie na PW/maila loga ich strony o szerokości 100 na 30 +/- 2 wraz z linkiem.
a to akurat możliwe, bo to jest przerobione zdjęcie z wycieczki na bastiony
Z wycieczki nr 1 (Stare Przedmieście & Dolne Miasto)?
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
jasne tlo...
a tak naprawde chodzilo mi o to, ze wyglad FDG nie ma dla mnie wiekszego znaczenia. za to tresc!!!
nie skórka zdobi forum dla wszystkich Forumowiczów!
Raz na jakiś czas zmiany są wręcz niezbędne (chociaż może nie aż tak częste jak zmiana avatarów czyniona przez nas Mikołaju ).
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum