Wysłany: Pon Mar 31, 2008 4:09 pm Fleischer-Gasse Tablica
Wtam
Jeszcze można fajne rzeczy z piwnic wyciagnąc czy ten numer nie był gdzies na wysokosci Urzędu Wojweódzkiego??
_________________ A pan mysli.że chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jażni?
Przemalowanie brzmiało ,ul. Pańska,a znaleziona została w wolno stojacym budynku budynku róg ,Szerokiej,Pańskiej
_________________ A pan mysli.że chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jażni?
Niestety, ruda ,brak zainteresowania ze strony" prawdziwych gdańszczan" zmusza mnie do wystawienia tablicy na aukcję ,przyznaje ze liczyłem na odzew jakiegos pasjonata tego tematu , i ze trafi w dobre ręcę,szkoda
ehhh temat został generalnie olany a przecia to rarytasik ,pewnie ostatni z zyjacych
Nawet nie napomknąłeś, że chcesz się tego pozbyć...
Gdybyś taką informację podał, to znalazłoby się wielu chętnych. Akurat ja bym przygarnął tylko jeżeli dałbyś odroczony termin płatności (i cenę nie za wysoką), ale za to bardzo chętnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum