trafiłam na forum propagujące nazizm - wychwalanie III Rzeszy, powielanie kłamstwa oświęcimskiego, rasistowskie uwagi itd. czytając wypowiedzi uczestników (zwłaszcza admina i modów), włosy wychodziły mi garściami.
gdzie należy zgłosić taką stronę?
niestety, stronka podana przez Furię, a raczej okienko do wysyłania linków feralnych stron - nie działa.
czy ma ktoś jakieś inne pomysły? czy na stronach Policji jest jakiś "dział" do zgłaszania takich przestępstw?
Czy to forum z "patriotą" w nazwie? Jeżeli tak, to jakiś czas temu wyleciałem stamtąd. Haha, postanowiłem kiedyś się tam zarejestrować i negować te ich bzdury, próbując prowadzić jakaś dyskusję w ramach tematów takich jak "Dlaczego Ukraińcy mordowali Polaków", "Jakiego murzyna szanujecie?", masa tematów o Żydach itd. czy też jeszcze bardziej debilne. Także zgłosiłem tą stronę. Jednak w końcu znudziło się im odpowiadanie wulgaryzmami na moje uwagi, to mnie zbanowali
Najlepszy numer był jak w ich temacie na temat Żydów z NKWD wypisałem przypadki bohaterstwa polskich Żydów, o którym świadczą cmentarze z 1939 roku czy też nawet na Monte Cassino (ta mnogość pięknych gwiazd Dawida w miejsce katolickich krzyży)
Podobnie było z Niemcami. Gdy zrobiłem im listę spolonizowanych Niemców takich jak np. adm. Unrug, którzy w 1939 roku walczyli za Polskę, to im kopara opadła Albo przypadek tego Pana http://www.sierpc.com.pl/sr/3_2001/wygral.html
Oczywiście z miejsca nazwali mnie koszernym sk.....
Seestrasse,a co myslisz o namiarach http://www.tsmi.republika.pl/lin.html#2
A propos ducha społ i kontaktów: czy ktos wie gdzie sie zgłasza znalezienie Bardzo Rasowego gołębia z obrączką na łąpce?
Aha! Dzieki Furyo,wypisalam sobie z tej strony telefon do Prezesa,moze coś poradzi...czekac na wystawę Golębie w pazdzierniku www.mtgsa.com.pl raczej "zaobrączkowany" okaz nie moze...;-))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum