Jak nie wiesz, jak wiesz. Każdy normalny człek zanim sie zaloguje na stale przegląda strony Forum najpierw z podziwem a później z przerażeniem, iż to co do tej pory wydawalo mi sie wiedzą, jest ..... hm........ niczym , gdybym na to wpadł , to sam od poczatku poprosił bym o litość
Witam serdecznie wszystkich nowych i cieszę sie ze grupka pozytywnie zakręsocnych jest coraz większa
Wysłany: Sob Gru 16, 2006 7:34 pm Oliva - zmiana tożsamości
Zdzislaw napisał/a:
Mikołaj napisał/a:
Olivka napisał/a:
Ps. I proszę o litość
narawdę nie wiem o co chodzi
Jak nie wiesz, jak wiesz. Każdy normalny człek zanim sie zaloguje na stale przegląda strony Forum (...)
Oczywiście, że przeglądaaała.
Tak sobie kombinuję, skoro są na forum osoby, które mają potrzebę zmienić tożsamość, np.
stefaniakrol napisał/a:
(...) Ja nie jestem nowym uzytkownikiem, ale chcialam zmienic tozsamosc. Moj poprzedni nick to Sabeenah. (inaczej La Toyka) Ze starego juz nie bede korzystac. (...)
to może Zoppoter też wróci z nowym nickiem?
No, ale nie ważne przecież z jakim nickiem przychodzi się na forum, tylko z jakimi intencjami, a te w przypadku Olivki są oczywiste. Oliwa to cudowne miejsce, zwłaszcza Dolina Raaadości. Przebywanie w Oliwie zawsze sprawia mi ooolbrzymią przyjemność...
Posty wydzieliłem - proszę o powściągliwość w wątku powitalnym, niech nadal służy do przedstawienia się przez nowoprzybyłego i powitania go przez jedną osobę w imieniu pozostałych forumowiczów (obecnie ten przyjemny obowiązek wziął na siebie Marcin).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum