W związku z przenosinami mojej firmy do Sopotu wzrosło moje zainteresowanie tym miastem
Przedstawiam wam mały album Sopotu. Jest bardzo podobny do albumu zamieszczonego na stronie Sabiego.
Niestety nie wiem kto i kiedy wydał ten album. Na okładce nie ma żadnych informacji.
Może Sab będzie wiedział? . Porównując te dwa albumy (Sabiego i mój) zauważyłem , że jedno ze zdjęć się powtarza (plaża). jest wielce prawdopodobne, że oba albumy pochodzą od tego samego wydawcy. W sprawie umieszczenia mojego albumu na stronie - pisz na priv.
Wysłany: Sob Wrz 16, 2006 3:22 pm Re: Sopocki albumik
roland napisał/a:
W związku z przenosinami mojej firmy do Sopotu wzrosło moje zainteresowanie tym miastem
Przedstawiam wam mały album Sopotu. Jest bardzo podobny do albumu zamieszczonego na stronie Sabiego.
ten statek poplywajacy do mola to wg mnie VINETA (moze bys zrobil powiekszenie)
Prawie pzrez cala I WS byl w sluzbie Kaiserliche Marine , a po 1918 zostal zakupinony
przez wlasciciela z Geestemünde. i juz nie wrocil do Gdanska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum