...róg Konopnickiej/Grunwaldzka.
re-we-la-cja.
dewolaj+ziemniaki+fasoleczka szparagowa+rzodkiewka+kompocik -> za osiem zeta.
i ten surowy wystrój wnętrza! panie nakładające poszczególne elementy dania na Waszych oczach! plastikowe tace przesuwane po torze z aluminiowych szczebli! i absolutnie rozwalający brak wszelkiego skrępowania
no więc tam wcale NIE ŚMIERDZI!
gdybyś zobaczył ten tłum wygłodniałych, który przychodzi po 17.00 i z płaczem zamawia podwójne ziemniaki, bo właśnie naleśniki wyszły...
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 11:03 am Re: [P] bar Syrena
seestrasse napisał/a:
re-we-la-cja.
i ten surowy wystrój wnętrza! panie nakładające poszczególne elementy dania na Waszych oczach! plastikowe tace przesuwane po torze z aluminiowych szczebli! i absolutnie rozwalający brak wszelkiego skrępowania
Co do skrepowania.... nie mam zdania , ale kiedys nie wytrzymałem i wlazłem.... nalesniki z serem i kakao w porcelitowym kubku..... wrociły wsponienia... a ceny..... moim zdaniem takie ceny nie istnieją.....
re-we-la-cja.
Akademicki byl remontowany i stracil juz swoje barowe zalety.Pamietam i linie do przesuwania tacy i kase, i pania w kasie ze "spolemowska" (chodzi o wyglad a nie marke) bejsbolówka.
Ale daja tam najlepsze ruskie pierogi pod sloncem!nawet ja taakich nie zrobie:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum