Jak coś z Gdańskiem związane, to szukaj na mojej stronie. Jak nie znajdziesz, daj znać, a ja postaram się dołożyć
A wyniki drużyn sportowych z Gdańska też?
No właśnie. Np wyniki spotkań z czasów WMG? Serio pytam. Nie pamiętam w tej chwili jak nazywała się ta liga, ale obejmowała zdaje się zespoły z Prus Wschodnich (grała tam polska Gedania). Miałem gdzieś linkę, ale chwilowo mi się zapodziała.
_________________ ...........................................
Pomóż Hanusi jeśli możesz
http://dzieciom.pl/5002
...........................................
Jak coś z Gdańskiem związane, to szukaj na mojej stronie. Jak nie znajdziesz, daj znać, a ja postaram się dołożyć
A wyniki drużyn sportowych z Gdańska też?
No właśnie. Np wyniki spotkań z czasów WMG? Serio pytam. Nie pamiętam w tej chwili jak nazywała się ta liga, ale obejmowała zdaje się zespoły z Prus Wschodnich (grała tam polska Gedania). Miałem gdzieś linkę, ale chwilowo mi się zapodziała.
Więc jak Sabcio bedziesz coś takiego planował to może sie okazać że będę służył pomocą, gdyż..........dziś dostałem propozycję otrzymania wycinków prasowych z lat 20tych i oczywiście dotyczących wystepów Gedanii. Jako że ja prowadzę stronę Lechii to ten materiał niezbyt mi się przyda
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum