Osoba ta w wyniku konfliktu z innym forumowiczem oraz w poczuciu, że atmosfera się popsuła i nie będzie już sympatycznie i interesująco jak dawniej zrezygnowała z uczestnictwa w forum. Ale żadne mosty nie zostały spalone.
Badzmy Gdanszczanami... To slowo zastepuje wszelkie wyjasnienia. Mysle, ze nie trzeba dodatkowych slow. Nec temere nec timide. Na pieknych kaszubskich makatkach dominowalo : zgoda buduje, niezgoda rujnuje
Osoba ta w wyniku konfliktu z innym forumowiczem oraz w poczuciu, że atmosfera się popsuła i nie będzie już sympatycznie i interesująco jak dawniej zrezygnowała z uczestnictwa w forum. Ale żadne mosty nie zostały spalone.
Miesiąc już wytrzymał.......twardziel.
A tak swoją drogą to chyba nasz kolega w co innego się teraz zabawia. Jestem ciekaw czy tylko ja dostałem tego wirusa
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Raczej tak, wirusy obecnie podmieniają adres nadawcy maila wstawiając tam losowo wybrany adres z książki adresowej zainfekowanego komputera. Sprawdź dokładnie nagłówek maila.
Raczej tak, wirusy obecnie podmieniają adres nadawcy maila wstawiając tam losowo wybrany adres z książki adresowej zainfekowanego komputera. Sprawdź dokładnie nagłówek maila.
Wiem, wiem byłem tego świadom pisząc swojego posta. Sam już kilka-naście razy dostawałem takie posty od samego siebie na dodatek.
Jednak chyba nie wszyscy zauważyli ten uśmieszek dodany na końcu mojego wpisu i zostałem zobowiązany przez Gruna do napisania sprostowania.
Zatem oświadczam wszem i wobec iż nie miałem zamiaru pomówić Rektóra o rozsyłanie wirusów. Mój wpis okazał się dla niego bardzo niestosowny, a nie miał być tak odebrany.
Widać że inaczej pojmujemy pojęcie dobrego żartu, bo ja tym postem nie planowałem nikogo atakować.
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum