W czasie mojej wczorajszej bytności na Zaspie zauważyłem, że zwiększyło się tempo rozbiórki hangarów przy ul. Hynka. Znika drewniane poszycie dachu, zapewne lada dzień pocięte zostaną stalowe dźwigary... szkoda trochę
W czasie mojej wczorajszej bytności na Zaspie zauważyłem, że zwiększyło się tempo rozbiórki hangarów przy ul. Hynka. Znika drewniane poszycie dachu, zapewne lada dzień pocięte zostaną stalowe dźwigary... szkoda trochę
.....co jest pieczołowicie dokumentowane przez Zielonego Brodatego Rowera
PICT7690.JPG
Plik ściągnięto 13854 raz(y) 37,48 KB
PICT7702.JPG
Plik ściągnięto 13854 raz(y) 24,63 KB
PICT8082.JPG
Plik ściągnięto 13854 raz(y) 37,32 KB
PICT8089.JPG
Plik ściągnięto 13854 raz(y) 24,54 KB
PICT8117.JPG
Plik ściągnięto 13854 raz(y) 41,21 KB
PICT8134.JPG
Plik ściągnięto 13854 raz(y) 43,55 KB
_________________ When a man is tired of Gdańsk he is tired of life /niby Oscar Wilde/
. Znika drewniane poszycie dachu, zapewne lada dzień pocięte zostaną stalowe dźwigary... szkoda trochę
Moze i szkoda, ale z drugiej strony - lepiej, zeby to rozebrali i wybudowali cos nowego, niz gdyby mialy sie rozsypac za pare lat, bo nic by sie tam nie dzialo...
_________________ Stronka wirtualnych podrozy! Pokażcie światu wasz Gdańsk!!!
Dołączyć może każdy !!!
A gdzież fotki z przebudowy Kościuszki ???Z wglądem pod odsłonięte schody....Ze juz nie wspomne o wykopkach na podwórkach,raj dla poszukiwaczy...
A fotki pohangarowe-jak zwykle klasa, dla ZBR i Pętelki!
po hangarach już tylko wspomnienie zostało :(
byłem tam dziś i jakoś żal w sercu tylko został.
pamiętam jak dziadek mnie w zamierzchłych czasach zabrał na lotnisko i jego kolega mr. Flach(latał myśliwcem w bitwie o Anglię) jak dobrze pamiętam gdy miałem chyba 8 lat obiecał, że weźmie mnie na lot samolotem...nic z tego nie wyszło, a teraz nawet wspomnienia szlak trafia.........szkoda :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum