Ogłoszenie duszpasterskie po spotkaniu roboczym:
wszelkie pomysły, uwagi i listy artefaktów, które chcecie udostępnić, proszę przysyłać na mojego mejla ( miss.parker@interia.pl ) w nieprzekraczalnym terminie do 25 października 2005 (do godziny 23:59 - decyduje oczywiście data stempla pocztowego )
No tak, catering zabrał się za kustoszowanie i zapomniał o jedzeniu. Ale las rąk tu widzę chętnych
Ja się bardzo chętnie tym zajmę. Tylko potrzebuję kogoś do pomocy. Mam wprawę - z dwoma koleżankami zrobiłam taki catering na obronę dyplomów, że dostałyśmy oceny celujące
Mówiłem Grunowi, ale nie wiem, czy dalej przekazał - jestem "po słowie" z dziekanem Wydziału Prawa i Administracji, który chętnie taką wystawę widziałby na wydziale. Więc o ile w pierwszej odsłonie uwaga będzie zapewne skupiona na wątkach "politechnicznych", o tyle w drugiej przydałby się większy nacisk na kwestie prawno-ustrojowe. Coś z tej działki też mamy, wiec nie powinno być problemu.
Nie jest wykluczone, że dostałbym od wydziału niewielkie wsparcie finansowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum