Ja niestety za wiele nie mam, ale to co mam mogę dać - np. tablicę emaliowaną z herbem PRL sygnowaną z tyłu Emallierwek Segor Danzig, monety - jedna z 1807 i 3 czy 4 z drugiego WMG, kilka znaczków pocztowych (skromny bardzo zbiorek) z rzeczy powojennych odznaka "za zasługi dla Gdańska", jakies znaczki solidarnościowe i inne - własciwie to ja mam tylko trochę smieci...
Mikołaju - toż ja z góry zakładam, że Ty tak i nawet nie pytam.
Co do bezpieczeństwa to raczej się nie obawiam - oni tam kładą to pod szybkię - w gablotki - jak w normalnem muzeumie.
Skoro jutro rok mija od padniętej propozycji - czas zabrać się za realizację
Rektór ma pewne ustalenia w galerii, tygodnie, o które prosił Mikołaj, prawie minęły, samozwańcze kustoszki Parker i Zesztrasia spotykają się w przyszłym tygodniu na zebraniu roboczym.
Mam nadzieję, że tym razem się uda
Ostatnio zmieniony przez parker Czw Paź 06, 2005 2:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Jasne że by się nadawało - nadają się wszelkie drobiazgi z gdańskiej historii. Panie Kustoszki powinny zrobić listę co kto mógłby wypożyczyć na wystawę i potem możemy dokonać selekcji.
Jasne że by się nadawało - nadają się wszelkie drobiazgi z gdańskiej historii. Panie Kustoszki powinny zrobić listę co kto mógłby wypożyczyć na wystawę i potem możemy dokonać selekcji.
Pani kustoszka Parker jest już w trakcie robienia takiej listy według wcześniejszych deklaracji - po spotkaniu roboczym spodziewajcie się prywatnych wiadomości z dokładniejszymi pytaniami
Chyba że ktoś nie może już wytrzymać, to niech przysyła listy artefaktów na mojego mejla
Według wcześniejszych deklaracji na liście "dawców" znaleźli się (w kolejności całkowicie przypadkowej ) :
Mikołaj, Grün, Langfuhrterek, Zoppoter, Barabasz, Paulus, Dario, Pietrucha, Gdańszczanin, Sabaoth i Danziger. Ktoś jeszcze ma ochotę się przyłączyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum