Co ciekawe, na tych zabytkach które zostały odnowione (czyli Ziel. Brama, Ratusz, Zbrojownia i budynek Królewskiego Gimnazjum na Łąkowej) również haczyki zostały poddane konserwacji i wyglądają ładnie. Zaczynam odczuwać brak aparatu fotograficznego :(
No, kiedys sie troche po Gdansku nachodzilem, jak pracowalem przy Dlugim Targu, a potem na Dolnym Miescie (wolalem dojsc do autobusu niz jechac tramwajem). Musza mi na razie wystarczyc wspomnienia
Tak, ostatnio nawet w telewizji widziałem zdjęcia z takich kamier w trakcie popełniania przestępstwa. Mozna bylo z nich wywnioskować, że przestępstwa dokonał mężczyzna w czapce.
Tak, ostatnio nawet w telewizji widziałem zdjęcia z takich kamier w trakcie popełniania przestępstwa. Mozna bylo z nich wywnioskować, że przestępstwa dokonał mężczyzna w czapce.
No, ale w przypadku Długiego Targu istnieje teoretyczna szansa, że w czasie bezpośredniej transmisji ktoś z policji mógłby sie tam zjawić celem zatrzymania mężczyzny w czapce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum