Gdzieś tu kiedyś przeczytałam, by wklejać treść artykułów, a nie same linki. Powodem jest właśnie płatne archiwum [Gazeta, Dz.B.]
To jak w końcu chcecie?
Dokładnie Wrangla, to ja was o to molestowalem. Sam prowadzę stronę tematyczną gdzie na forum ludzie wklejali linki do artkułów. No i gdy po miesiącu powiedzmy chciało się do niego wrócić to SMS. To chyba (wg mnie) lepiej te pieniądze przeznaczyć na dodatkowe MB forum niż dawać pismakom zarabiać.
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
"dziennikarzom", Dario nie "pismakom" - przedstawiciele tego zawodu (niejednokrotnie nawet rzetelni ) są wśród nas. Niektórzy z nas, prowadząc strony internetowe też podpadają pod dziennikarstwo.
Róbcie jak chcecie, ale ja będę nadal wklejał tylko linki.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Cyt. ' Nie wszyscy wiedzą ....... ' tutaj to chyba jednak kazdy. Bazylika natomiast wg. mnie potrzebuje bardzo duuuuzzzego remontu ale czy te skromne 50 wystarczy ? Remont nie powinien ograniczyć się do murów zewnętrznych . Powinien natomiast zacząć się od fundamentów zeby nie było tego co w św. Trójcy.
Ps
widze ze troche odbieglo od tematu wiec próbuję powrócić , a co do linków jezeli kierownictwo nie ma nic naprzeciw to ja równiez.
Remont powinien zacząć się od DACHU i MURÓW koniecznie zanim kogoś zabije. Właśnie dostałem nową porcyjkę zdjęć z Marienkirche, zjazd wschodnią stroną wieży, przerażające!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum