Albo zabetonować całą Motławę - tyla betunu w żadnej wiosce ni mo, łod razu bydzie widać, co myśmy miastowe! A jaka perspiktywa... prospektywa, tfu! jaki widok byndzie! po clutkiej Motławie se bydzie mozna pospacerować i s kazdego miejsca pikne widocki bendom.
Albo zabetonować całą Motławę - tyla betunu w żadnej wiosce ni mo, łod razu bydzie widać, co myśmy miastowe! A jaka perspiktywa... prospektywa, tfu! jaki widok byndzie! po clutkiej Motławie se bydzie mozna pospacerować i s kazdego miejsca pikne widocki bendom.
a my wygramy wyścig o miano metropoli! ( też cytat)
No, katapulty to wspaniały pomysł. Wszak nie ma tego żadne miasto na świecie. Na początku, dla zachęcenia mieszkańców i turystów możnakatapultować chętnych po jakiejś promocyjnej cenie.
Teleportacja może i nie, ale pomysł szklanego tunelu - przejścia po dnie Motławy - nowatorski i nawet możliwy dla spełnienia... Jakby jeszcze była woda przejrzysta to można by wokół eksponaty muzeum morskiego poskładować...
No, jest woda, drugi brzeg i katapulta (poza kadrem). Zupełnie jak u nas, może nie będziemy pierwsi ani oryginalni ale czegoż się nie robi żeby podziwiać takie widoki
P.S. Tu niestety katapultowanie nie wyszło za dobrze, turysta został troche przestrzelony.
No i znalazłem się na bla bla. A ja z tym tunelem całkiem poważnie pisałem...To jest do realizacji, i na pewno nowatorskie. Czy byłoby dużo droższe od mostu - nie wiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum