strasznie się napinasz. wyluzuj!
jeśli uważasz, że kogokolwiek obchodzą te słynne rozmiary, i że warto w środku nocy toczyć o nie pianę z ust - zaforget to tylko ja mam kiepawy monitor, i za czasów mojego moderstwa tylko mnie przeszkadzało przesuwanie suwaka lewo/prawo z tego też powodu z uporem godnym lepszej sprawy ganiałam z tasakiem niepoprawnych userów i zmniejszałam zdjęcia oraz (co Tobie akurat polecam) edytowałam linki złożone z wieeelu znaków, powodujących rozjeżdżanie się stron.
a teraz mi się po prostu nie chce
Zesia, Villa, przywołuję Was do porządku. Jeśli chcecie sobie dogryzać, to róbcie to na priva. Ucieszy mnie, jak dorzucicie coś merytorycznie istotnego do dyskusji o dawnym Ropuchowie.
seestrasse napisał/a:
a teraz mi się po prostu nie chce
Zesiu, nie wprowadzaj anarchii, reguły są po to by ich przestrzegać. Inaczej szybko zrobi się bajzello, nad którym nikt nie zapanuje.
Co do fotki: jest dosyć znana gdyż wcześniej pojawiła się w książkach "Dawny Gdańsk na pocztówkach" oraz "BSG: Oliwa i Jelitkowo". Jeśli już ma być dodana do tego Forum to proponuję dokonać "rozbicia dzielnicowego" i przenieść ją tu: http://www.forum.dawnygda...opic.php?t=3649
_________________ BillyBoy na kłopoty ma zawsze środek złoty.
Zesiu, nie wprowadzaj anarchii, reguły są po to by ich przestrzegać. Inaczej szybko zrobi się bajzello, nad którym nikt nie zapanuje
zarzucanie mi anarchii jest śmieszne. ale po kolei.
fotę wrzuciłam z kompa, na którym nie mam żadnego programu do edycji fot. w ten oto sposób stanęłam w sytuacji ludzi, którym dawniej zwracałam uwagę - a następnie zmniejszałam ich zdjęcia.
villa raczył poprzestać na pierwszym punkcie i pociągnął zaczepki. a skoro jesteśmy tacy porządni, to proszę zwrócić uwagę na te posty, w których linki wyglądają tak, albo i gorzej http://www.odupiemaryni.c...32&ticaid=152ed i jakoś żaden z kolegów modów nic z tym nie robi. tak więc przyganiał kocioł garnkowi, i kolejna wielka bitwa o tzw. dupę Maryni.
Czyżby na forum działała polityka jak to robi PO /seestrasse/ i PIS /villaoliva.Niejaki Andre Maltraux napisał " Kultury nie dziedziczy się, trzeba ją zdobywać"
bardzo proszę, by skończyć to dogryzanie sobie, zwłaszcza w moderatorskim i ex-moderatorskim gronie
rozumiem, że ktoś za kimś z różnych osobistych powodów nie przepada, ale czemu całe forum ma to od razu widzieć?
myślę, że wiekszość patrzy na to z politowaniem i zniesmaczeniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum