_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
hmmm....
o co chodzi? o co chodzi? Ja w żadne dąbrowy się nie zapuszczam
A może miałeś na myśli Dębowe Mocne?
... i w tym miejscu zacytuję Wam fragment reklamy:
"DĘBOWE, to doskonała propozycja dla silnych mężczyzn, którzy od piwa oczekują równie silnych jak oni doznań."
"DĘBOWE, to doskonała propozycja dla silnych mężczyzn, którzy od piwa oczekują równie silnych jak oni doznań."
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Ach jaki cudowny smak miało Gdańskie z kufla w plenerze, zwłaszcza gdy trzeba było odstać w kolejce godzinkę czekając... wcale nie na piwo, tylko na wolne kufle. Kubków jednorazowych niestety nad Wisłą jeszcze nikt nie znał.
Na zdjęciu tylko warszawa jest milicyjna.Chwilę po klapnięciu migawki panowie milicjanci obcierając buźki wyszli z zaplecza baru, nastepnie obtarte buźki wydarli na profanujących ich auto uczestników zakładowej wycieczki.Skończyło się na wpisach do ich kajecików.Wszystko wydarzyło się w Wieżycy przed przydrożnym barem. Jednego z uwiecznionych na zdjęciu widuję codziennie w lustrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum