Tak swoją drogą, jakie informacje mam o sobie podać? Imię i nazwisko? Są na mojej stronie, adres podam tylko znajomym, inni nie musza go znać. Wiek? Komu to potrzebne, ale dobrze, 38 przeleciało (ale czuje się na 25 ). Zawód? Wyuczony, czy wykonywany? I znowu, komu to potrzebne, wyuczony to mgr ekonomii (może dopchnę do końca ten doktorat), wykonywany to przedsiębiorca vel właściciel firmy Co miałbym jeszcze podać? Numer buta, wzrost, kolor oczu, samochód, którym jeżdżę? Nikomu to na Forum niepotrzebne, bo nikt (no, może są wyjątki ) nie szuka tu męża/żony ale zagląda tu aby porozmawiac o dawnym Gdańsku (i kilku innych mniej lub bardziej odległych tematach). W tym kontekście wszystkie wymienione wyżej informacje przestają mieć jakiekolwiek znaczenie. Ale proszę bardzo, czekam na pytania.
A ja bym bardzo prosiła Dietera i Adzygmunta o takie posty http://www.forum.dawnygda...hlight=hoffmana
jak ten rewelacyjny prezencik od Sabaotha,nie wierzyłam własnym oczom oglądajac sabaothowe zdobycze!Ze spadłam z fotela,to inna inszość... dla takich przeżyć i emocji w środku nocy-warto żyć !!!
Jeszcze duuuzo jest do znalezienia.... www.dolnywrzeszcz.pl
Na FDG nie liczyłem postów. Twoje info uznaję za prawdziwe. Przyznasz, że w kilka dni od zarejestrowania trudno mieć ich większą ilość. W rzeczy samej: nie ilość a jakość się liczy. To banalna prawda, że wstyd ją powtarzać!
Na forum www moje osiedle dawny gdańsk, w tematyce bardzo podobnym FDG, z akcentem na czas bieżący i fotografie gdańskie, jego obecność jest wyraźnie potrzebna. A coś poniżej 600 postów to niebagatelka.
Że już nie wspomnę o akcji doposażenia "Conradinum" w unikalną w Polsce aparaturę naukową. Ja się domyślam, że był głównym sponsorem a zdecydowanie inicjatorem.
I to by było na tyle! Postroofka!
Ps O czem mogłaś nie wiedzieć nie przeglądając stron www moje osiedle.....
_________________ Kłaniam się
Tylko ten może zmieniać poglądy, kto je posiada.
Tak swoją drogą, jakie informacje mam o sobie podać? Imię i nazwisko? Są na mojej stronie, adres podam tylko znajomym, inni nie musza go znać. Wiek? Komu to potrzebne, ale dobrze, 38 przeleciało (ale czuje się na 25 ). Zawód? Wyuczony, czy wykonywany? I znowu, komu to potrzebne, wyuczony to mgr ekonomii (może dopchnę do końca ten doktorat), wykonywany to przedsiębiorca vel właściciel firmy Co miałbym jeszcze podać? Numer buta, wzrost, kolor oczu, samochód, którym jeżdżę? Nikomu to na Forum niepotrzebne, bo nikt (no, może są wyjątki ) nie szuka tu męża/żony ale zagląda tu aby porozmawiac o dawnym Gdańsku (i kilku innych mniej lub bardziej odległych tematach). W tym kontekście wszystkie wymienione wyżej informacje przestają mieć jakiekolwiek znaczenie. Ale proszę bardzo, czekam na pytania.
A jak się czujesz po nocnym życiu przy kompie, a co na to dzieci, żona, teściowa?
Lubisz wrześniowe wiatry z nad zatoki?
Udało Ci się znaleźć bursztyn z zatopionym owadem? albo czterolistną koniczynkę?
Mogłeś spokojnie oglądać jak nasze, niestety byłe złotka, traciły punkt po punkcie w setach finału?
Za kim jesteś: Lechia, Arka, Legia, Wisła? Na litość tu nie odpowiadaj, bo "jakeś szalykowce" Cię "zlynczujo".
Podaj konkretny termin doktoratu, przyjadę z markowym "szampanskoje z Tbylisi"
A póki co tak 3maj! - jak mawiał Icek do Salci pisząc depeszę: 3maj stop 3p stop 3sto przyjeżdżam Icek.
Ostatnio zmieniony przez adzygmunt Wto Paź 09, 2007 8:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
Jak to nie ogladając? Bassy bardzo dużo tam,od poczatku moje.osiedle -a że pod innym nickiem...cóż,zależy mi na Wrzeszczu i konkretnych galeriach fot-zgadnij,która TAM moja? Moje.osiedle ma inny kierunek,jest dla współczesnych ,aktualnych kontaktów miedzysąsiedzkich,zalatwiania drobnych spraw społeczności lokalnej-ktore się RÓZNIA w dzielnicach.Na przykład we Wrzeszczu to sprawa kasy na rewitalizację i braku domu kultury...bezpłatnych zajęć twórczych dla młodych.Skoro wykastrowano nam Młodziezowy Dom Kultury na Uphagena(Hanki Sawickiej/Uphagena)....jakies 20 lat temu...;-))
www.wajdeloty.wrzeszcz.org
Conradinum tez sie za bardzo w dzielnicy nie widzi-choć macie najlepsze możliwe Stowarzyszenie Absolwentow i przecudowny lokal...z schroniskiem młodziezowym /noclegami..i wlasne wydawnictwa!A doslownie za parkiem- szkolenia bezplatne "skad kasę na pomysly" w www.rci.org.pl (w dawnym pałacu ślubów)
Przyjdzie mi zmienic awatar na -Dzwon Conradinum??? hih...przynajmniej mam własna fotke dzwonu,więc czemu nie...
Już wiem,przeglądałaś, lecz nie zauważyłaś.
Uphagena, korty obok, są jeszcze? park. Te stylowe konsulaty, siedziba radia; kiedyś była. I już nie pamiętam na balkonie konsulatu (Danii?) kamera filmowa 68 rok a tu wówczas ORMO goni nas w górę Grunwaldzkiej, potem my ich w dół.
A zaczęło się na cudnej uliczce prowadzącej do Politechniki. Stałem tam w tłumie, spokojny, ciekawy co dalej, a tu pan obok z lewej, z prawej, gap jak ja, na niezauważone dla mnie hasło wyciągają z rękawów czarne pały!!! Tak się zaczęła "rozróba studentów, "intelegentów". niestety nie poparta przez stoczniowców. To był pierwszy po Poznaniu 56 poryw na jedynie słuszną władzę.
Ja tu jeszcze raz dziekuje vilaoliva, ktory ZAWSZE NATYCHMIST REAGOWAL na moje prozby w urzadzeniu Profilu. O "potrzebie byc najstarszym" pierwszy raz slysze, ze czlowiek moze je miec...
seestrasse dziekowac? Za co? Za to ze CHCIALAS mi pomoc? Ale nie pomoglas. Smieszne...
Dzieki Sabaoth za tyle info. o sobie. Bynajmniej mam "obraz" twojej osoby i podziwiam.
A gdynka ma racje, ze moje posty nie wykazuja wiedze - ja tez nikomu nie chce wiedze pokazac. Jak inni to tak odczuwaja, to trudno...
A ty adzygmunt tu na tym Forum "podpadasz", bo poruszasz problemy i twoje posty sa najdluzsze! Radze tobie przejrzec tutaj strony 64 do 68, to zobaczysz, ze PRAWIE NIE MA WPISU NA JEDNA CALA LINIJKE!!! Srednio 5 SLOW pisze n.p. seestrasse, albo odpowiada jedna ikona...
seestrasse dziekowac? Za co? Za to ze CHCIALAS mi pomoc? Ale nie pomoglas. Smieszne...
oto moja PW do Dietera:
Cytat:
nie mam zielonego pojęcia, dlaczego masz kłopoty z profilem. teoretycznie mieć ich nie powinieneś, chyba że na wyższym poziomie dostępu (czyli u Admina Mikołaja) jest coś nie tak. zwróć się do niego
a tak na gorąco mogę pomóc w sposób taki, że prześlesz mi swoje dane, a ja wpiszę je do Twojego profilu
pozdrawiam, koleżanka see.
wytłuściłam fragment mówiący o mojej naiwnej chęci niesienia pomocy. nadmieniam, iż szanowny Dieter nie przesłał mi swoich danych - a więc pomóc nie mogłam
eh...
ale by ocieplić atmosferę:
Dieter, serdecznie zapraszam Cię tutaj
to jest wątek o egzekucji SS-mannów ze Stutthofu na Stolzenbergu w 1946 roku. zanim się pojawiłeś u nas na Forum, my wspominaliśmy o Tobie, że mógłbyś pokazać miejsce gdzie to się stało
Radze tobie przejrzec tutaj strony 64 do 68, to zobaczysz, ze PRAWIE NIE MA WPISU NA JEDNA CALA LINIJKE!!! Srednio 5 SLOW pisze n.p. seestrasse, albo odpowiada jedna ikona...
Bo to jets taki temat... luźny, do którego podchodzimy z duuuużym dystansem, o awatarkach, podpisach itp trudno napisać długi post.
Wydrapałaś nawet sobie twarz na rowerku co stoi w sprzeczności z twoim avatarem
a co do mojego avatarku nie miałam żadnego innego pod ręką więc wzięłam na szybko ten przeznaczony w sumie na inne forum. Krępuje mnie on od początku bo nieco nie w temacie historycznym- tu sama młodość bije a my tu o zaszłościach opowiadamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum