Wysłany: Wto Sie 28, 2007 1:06 pm Zaproszenie na forum Szkiełka
Przekazuję zaproszenie na forum szkła Kontaktowego - wytropili najwyraźniej nasze zainteresowanie tematem
Co do wszelkich współprac, wymian bannerów jestem sceptyczny, ale zajrzeć pewnie warto
Cytat:
Witam serdecznie
Na waszym forum widziałem wielu widzów programu Szkło Kontaktowe. Jestem administratorem forum fanów Szkła Kontaktowego i chciałbym Wam zaproponować współpracę. Na razie nie wiem jak ona by wyglądała, być może wymiana banerów lub inny rodzaj współpracy. U mnie na forum jest wielu użytkowników z 3miasta. Być może rozpoczęłaby sie migracja użytkowników z zaznaczeniem, że zapewne owi użytkownicy pisaliby na oby dwóch forach. Adres naszego forum to: www.szkielko.mojeforum.net . Moi użytkownicy to w większości starzy użytkownicy oficjalnego forum SK.
Mam nadzieje, że zastanowicie się nad moją ofertą.
P.S Współpraca zapewne nie zaczęłaby się "od jutra", ale w niedługim czasie przygotowałbym baner i inne różne formy współpracy:) No i trzeba oczywiście wszystko ustalić
Ja bym olała. Co ma piernik do wiatraka, to raz a dwa - koles szuka nowych uzytkowników i lazi po innych forach.
Jesli ktos jest zainteresowany, to sam forum znajdzie, dawny Gdańsk nie ma tu nic do rzeczy. Tak mi sie wydaje.
Sporo sobie za tvn24 w necie liczą, wine zwalaja na łącza TP. Kiedys fonia byla za darmo... Ja dojrzalam do kupienia cyfry plus, przewiozłam wszystko samolotem, łacznie z antena
Tylko nie pytajcie mnie czy w DE nie było anten, tak?
Do obejrzenia sa fragmenty Szkła na www.tvn24.pl i oczywiscie na youtube ;-)
Abuehuehue. Sprzedają dobrze o tym wiedząc, podali nawet punkty "pomocowe" w GB Obsługa lotniska tez okiem nie mrugnęła, na moje niesmiale pytanie czy to nie przegiecie latanie z talerzem powiedzieli: pani kochana, Dortmund to moze nie widzial, ale Londyn wozi po kilkanascie sztuk za kazdym razem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum