No to zdaje się Polibuda jest
Ale coś namieszaliście z tymi wątkami
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Jaka? W całej okazałości...
Niniejszym uważam zagadkę za rozwiązaną. Nie będzie pytań kto korzystał... ani tym bardziej zdjęć, bo te jak wiadomo kończą się
Nie będzie pytań kto korzystał... ani tym bardziej zdjęć, bo te jak wiadomo kończą się
Ja korzystałam, dlatego rozpoznaję
Mam nadzieję, że mnie nikt nie złapał w obiektyw podczas
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
dobrze jest - zamiast edytować posta - napisać nowego
Ale miałabym wtedy postów na liczniku... I chyba nie tylko ja... A na marginesie to chyba jest post nr 87 tys. na forum. Chyba, że znowu coś namieszałam i przekręciłam licznik...
Lepiej bardziej zgłębię tajniki forumowej wyszukiwarki. Zostaniemy przy
Cytat:
tak czy owak fajne
czy poprawiać?
parker napisał/a:
Mam nadzieję, że mnie nikt nie złapał w obiektyw podczas
Jeśli chodzi o mnie, możesz spać spokojnie. Ale na fotoreporterów "Faktu" uważaj, zwłaszcza jeśli jesteś pOSŁEM
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 8:30 pm Fotozagadki w Gdańskiej Galerii Fotografii
Miłośników zagadek, myślę że zainteresuje nowa wystawa w GGF "Album dla Gdańska".
Zapraszam w imieniu swoim i pozostałych autorów.
To... 85 fotozagadek, gdyż zdjęcia są niepodpisane, bo wystawie towarzyszy konkurs.
Wystawa potrwa do końca sierpnia. Otwarcie w niedzielę 24 VI 2007 o godz. 17.oo.
Szef Galerii Stefan Figlarowicz o wystawie: Wystawa ALBUM DLA GDAŃSKA to zdjęcia 26 autorów przedstawiające Gdańsk w sposób niekonwencjonalny, odbiegający od dokumentalnej poprawności. Wystawa jest rodzajem polemiki z dotychczasową produkcją albumową, w większości mającą charakter dokumentalny. Odstępstwo od wizualnych stereotypów zaowocowało wielu zaskakującymi odkryciami. Mamy do czynienia z mało znanymi zakamarkami i detalami, zaskakującymi punktami widzenia, a także z wykorzystaniem elektronicznego montażu. Blisko 100 prac zainteresuje zarówno miłośników Gdańska jak i pasjonatów twórczości fotograficznej.
Jeśli ta informacja bardziej pasuje do Na papierze, ekranie i w Mieście, to proszę o przeniesienie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum