Wysłany: Wto Mar 20, 2007 4:07 pm Jakie to FDG straszne vol. 2
A po co mają o sobie pisać? Żebyście sobie mogli jaja z nich robić na forum!!! Kilku cennych forumowiczów już odeszło z Forum Gdańsk, ponieważ nie w smak były im niewybredne kawały. Ten podpis pod moim logo o tym niech świadczy
drogi wladziu51, jeśli uważasz, że nie pasujesz do towarzystwa zebranego na FDG, nie katuj się. po prostu powiedz "do widzenia" i zamknij za sobą drzwi.
wladzio51 napisał/a:
Ten podpis pod moim logo o tym niech świadczy
słowo "Zesztrasia" to forma mojego nicka. bądź więc łaskaw nie wycierać sobie nim twarzy, zwłaszcza, że jesteś pierwszym, który dopatrzył się w tekście "Zesztrasia z bieliźniarki" niewybredności
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 4:26 pm Re: hybryda, mnemonix
wladzio51 napisał/a:
A po co mają o sobie pisać?
Bo taki tu mamy zwyczaj. Respektowanie zwyczajów obowiązujących w miejscu, do którego się przychodzi powinno być oczywiste.
wladzio51 napisał/a:
Żebyście sobie mogli jaja z nich robić na forum!!! Kilku cennych forumowiczów już odeszło z Forum Gdańsk, ponieważ nie w smak były im niewybredne kawały. Ten podpis pod moim logo o tym niech świadczy
Jaja to sobie możemy robić z każdego, niezależnie od tego czy się przywita czy nie, więc Twoja uwaga jest nieco bez sensu.
Natomiast jeśli nie podobają Ci się niedawno wprowadzone "rangi", albo cała działalność FWA (żartobliwe zmienianie podpisów, avatarów etc) i uważasz je za niewybredne, to nie rozumiem co jeszcze Cię tu trzyma? Lubisz się umartwiać?
Czasem dobrze jest zachować odrobinę dystansu do własnej osoby.
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 4:49 pm Moje poczucie humoru.
Sam chciałbym decydować, o tym co widnieje pod moim nickiem. I nie ma to nic wspólnego z poczuciem humoru. Mam w sobie wiele życzliwości dla bliźnich. I właśnie dlatego, nie będę się kisił w Waszym pocie. Cześć, spadam na forum dzielnicowe.
Ostatnio zmieniony przez wladzio51 Wto Mar 20, 2007 4:57 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum