hehe,ładnie skasowany pamiętam,ale kurde nie byłem obecny w trakcie wykonywania fotki...
To ten nieszczęsny krąg który krążył od statku do magazynu,hehe,i nie było winnego.
No dobra jak pamiętam firma kontr.to shipcontrol?sped.rentrans?
Nie, nie on nie krążył...
To był krążek, co chłopaki mi po cichu w wolnych chwilach stosy przekładali, aby rozmiarami ułożyć i... cóż, ktoś nie zaklinował ;)
Wtedy się dowiedziałem od Pana B., że taniej polecieć dokerowi po pensji straty, niż przeładunki ubezpieczyć, więc policzyłem w pamięci 12 ton po prawie tysiąc euro, wyszło mi, że chłopak z 7 lat będzie miał chude święta i... wypiłem co tam trzeba było z odbiorcą, aby nie klejmowali i sobie przewinął w fabryce na blach na dachy, czy inne ocynowane badziewie
No to wyrywam gwoździa: A-H ex. A-Z, taki łysy, gruby <LOL>
Ostatnio zmieniony przez luanda Sob Mar 17, 2007 8:23 am, w całości zmieniany 1 raz
kochani, jeśli blablacie wyłącznie prywatnie, to róbcie to, proszę, na priv'ie. chyba, że Wasza kurde zaebistiboys rozmowa ma jakiś tajny związek z Dawnym Gdańskiem, wowczas czekamy z niecierpliwością na rozjaśnienie mroków naszej niewiedzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum