Ja za to przez 4 sekundy, na 11 sekund przed końcem, cieszyłem się, że wygrywam i to jednym groszem!
Ale jak odświeżyłem stronę, pewien wygranej, to zobaczyłem, że ktoś 7 sekund przed końcem dał więcej niż moje 60,01 zł...
Pomóżcie proszę zlokalizować dokładnie pierwszy plan tej pocztówki - ta ulica w poprzek to Grunwaldzka gdzieś tak na wysokosci ul. Bażyńskiego czy dalej, już bliżej Abrahama?
Tak, to okolice Bażyńskiego, na środku szkoła na Arkońskiej, w oddali 2 falowce na Piastowskiej. Kościoła "Okrąglaka" (bud.1972) ani innych falowców jeszcze nie ma.
Bardzo ciekawa pocztówka
Ulica Zaroślak i nieistniejący XVII-wieczny kościół Zbawiciela, z którego obecnie zachowała się jedynie dolna partia wieży. Urodziłem się tu i mieszkałem przez 27 lat w kamienicy, która jest na taj pocztówce.
Ciekawe z którego roku jest ta pocztówka , bo wiem, że kamienice są z 1905 jak mnie pamięć nie zawodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum