Dziś usłyszałem z ust szefa konsorcjum od budowy, że wysokość opłaty za przejażdżkę autostradą będzie ustalało państwo.
No to ja już widzę cenę za wjazd...
Proponuję plebiscyt albo wróżenie z fusów - jeśli dożyjemy otwarcia A1, okaże się kto trafił.
Ja stawiam na 30 zł za pierwszy odcinek (nie licząc promocji na otwarcie)
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Aha, a najbardziej się cieszą kolesie z Seredyńskiego i okolic, ci co tylko czekają aż "Chopin" dobije do brzegu i wysiądzie z niego zwierzyna na którą będzie można zapolować.
(najśmieszniejsze było tłumaczenie miejskiej straży i policji po pierwszym "spotkaniu" pasażerów "Chopina" z bandziorami: "Nic nie wiedzieliśmy, że ten statek tu przypłynie..." )
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum