Wysłany: Pon Sie 16, 2004 1:00 pm Stowarzyszenie Güntera Grassa
Sekretarz i inicjatorka całego przedsięwzięcia Ewa Rachoń zapytuje, czy nie chcielibyśmy dołączyć do Stowarzyszenia GG w G.
Padła też propozycja, abyśmy jako grupa biegła w kwestii nowoczesnych technologii zajmowali sie stroną internetową Stowarzyszenia www.g.grass.dzielnica.pl
Majac na uwadze niechęć wielu z Was do zrzeszana się mogę zapewnić, że nie chodzi o tytuły i wizytówki tylko o to, by razem coś zrobić i w czymś pomóc.
A ja jestem ciekaw czy Günter Grass wie o tym stowarzyszeniu i czy sie zgodził na firmowanie go swoim nazwiskiem. No i ta lista członków... same tuzy. Niektórzy to już chyba we wszystkich stowarzyszeniach są członkami
Wysłany: Pon Sie 16, 2004 1:34 pm Re: Stowarzyszenie Güntera Grassa
Mikołaj napisał/a:
Padła też propozycja, abyśmy jako grupa biegła w kwestii nowoczesnych technologii zajmowali sie stroną internetową Stowarzyszenia www.g.grass.dzielnica.pl
Ja odpadam... również z tego powodu iż jestem ignorantem, jeśli chodzi o nowoczesne technologie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum