_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Tramwaj zwany podążaniem do historii - ale ktoś ostro główkował aby taki tytuł nadać artykułowi.
Ale ktoś tu kręci. Według DB tramwaj będzie kursował codziennie, ale już według GW i www.gdansk.pl to tylko w soboty i niedziele.
Aaaa...nie bedzie honorował, musimy nabyc specjalne bilety a,4 zl...(max 30 osob) na konkretna godzine- dlatego pytalam, kto ew moze wpasc do ZKM i zalatwic...sie pisze jak najbardziej x 3 osoby ew wiecej, jesli bedzie trzeba.
A optymalnie- doroczny specjalny ,,rejs,, bergmanna...np do Brzezna ???specjalnie dla
FDG ? poza normalna trasa Oliwa- Brama Oliwska ?
czemu nie..
Ale proponuję odbyć kolektywną wycieczkę tymże tramwajem. Proponuję 29 sierpnia.
Teraz ważna kwestia - ile osób byłoby zainteresowanych taką przejażdżką (wraz osobami towarzyszącymi )? Jeśli do dziesięciu to myślę, że zmieścimy się w ramach "rozkładu jazdy". Ale jeśli więcej osób byłoby zainteresowanych to może byśmy wynajęli tramwaj na dodatkowy kurs - bo byłoby trochę głupio jeśli do "rejsowego kursu" zmieściłaby się na przykład jedynie połowa naszej wycieczki. Ewentualne załatwianie formalności z ZKMem biorę biorę na siebie - muszę jednak wcześniej wiedzieć czy byłoby zainteresowanie na taki dodatkowy-forumowy kurs. Dlategoteż proszę o sygnał kto byłby zainteresowany (i czy z osobami towarzyszącymi) taką wycieczką. Ja już rezerwuję dwa miejsca...
Przy okazji możnaby dokonać eksploracji Oliwy.
Ostatnio zmieniony przez Marcin Sob Wrz 25, 2004 1:08 pm, w całości zmieniany 1 raz
Różnie może być. Ja będę z Patrycją, Mikołaj zapewna z Asią, a jak Pumeks przybędzie z rodziną (a bywało już tak) to już będzie 7 osób.
Dlategoteż lepiej najpierw wysondować ewentualną frekfencję.
Jak rozumiem Grünie zgłaszasz swoją obecność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum