Ja nie znałem. A na allegro znalazlem pocztówki również przedstawiające ruiny.
27804177.jpg
Plik ściągnięto 15865 raz(y) 48,14 KB
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie, nie znałam. Rysunki ładne, ale treść.... eeeh... 'był sobie Gdańsk'.
A tak na marginesie: czy ktoś z Was ma książkę 'Wspomnienia z odbudowy Gdańska'? 2 tomy. Autorki nie pomnę.
Wiem, o ktorej ksiazce Pętelka pisze- jeszcze nie mam, zdobęde...Na razie sie nastawiam na Gdansk-koniec i poczatek wyd www.terytoria.com.pl
Heh...ad wypad do Lubeki : czy nie łatwiej zaprosic Muzeum do zrobienia wystawy w Zielonej Bramie ? To jest niezly pomysl na Swiatowy Zjazd Gdanszczan w 2006 roku-a pomysly trza zglaszac teraz !! JUZ ! Stow i grupy majace pomysly sa proszone....
tak serio- to co bysmy chcieli przy okazji Zjazdu Gdanszczan ? Link Mikołaj chce podac w materialach zjazdowych ??Gielde wymiany pamiatek i ksiazek ??? COS ???
Mam na mysli link do FDG... takie mini wizytoweczki z ,,Idz na www.forum.dawnygdansk.pl ,,
Tylko Wielki Architekt moze sie zgodzic na podawanie tego linku-gdziekolwiek...
Rowniez w materialach drukiem- na Swiatowy Zjazd Gdanszczan.
A.... slusznie- ogolnie to chyba pomyslow moze byc wiecej...;-))) i Serce Gdanska i tablice WMG i......wrzeszczanskie archiwum ??? z wycieczkami po fortyfikacjach i miejscach opisywanych przez 30 Dni i na FDG...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum