Od powyższej decyzji przysługije forumowicom odwołanie w formie pisemnej w terminie 48 godzin. Inna forma odwołania jak również odwołania złożone po tym terminie nie będą rozpatrywane. Zastrzegam sobie możliwość negatywnego rozpatrzenia odwołania bez ppodania przyczyny.
A ci ja w swoiei nie śmiałości mógł bym zostać wciągnięty na listę[{ bez podania przyczyn}]
Ja używam VoipBustera www.voipbuster.com na telefony stacjonarne w Polsce płacę 0,01 Euro za minutę (jakieś 4 grosze!), do Niemiec, Szwecji i paru innych krajów na telefony stacjonarne dzwonię za darmo. Ale zaraz wypróbuję VoipStunta.
Wypróbowałem i działa. Jest tylko jedno ale, żeby mieć nieograniczoną możliwość dzwonienia trzeba wykupić 5 Euro kredytu i dalej dzwonić za darmo.
co przez to rozumiesz??? czas trwanaia rozmowy czy te pozostałe kraje??
a tak BTW to chyba jest voipbuster2 bo na ich stronie znalazłem linka do tego nowego programu.
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Wypróbowałem i działa. Jest tylko jedno ale, żeby mieć nieograniczoną możliwość dzwonienia trzeba wykupić 5 Euro kredytu i dalej dzwonić za darmo.
co przez to rozumiesz??? czas trwanaia rozmowy czy te pozostałe kraje??
a tak BTW to chyba jest voipbuster2 bo na ich stronie znalazłem linka do tego nowego programu.
Primo. Po odbyciu dwóch rozmów do Polski, trzecia została po ok. 10 minutach przerwana i pojawiła sie informacja o konieczności wykupienia kredytów za 5 Euro jeśli chce się rozmawiać dłużej niż 1440 sekund
Secundo. Nawet nazwę mają podobną ale nie da się użyć logina z VBustera w VStuncie. Może to będzie jakaś wersja rozwojowa. I jeszcze jedno, na VB jest trochę lepsza jakość rozmowy niż na VS.
Ale chyba wykupię te 5 Euro kredytu żeby bez żadnych ograniczeń dzwonić do Polski.
jak na razie zero kosztów (12 minut już wygadałem).
Jeśli zaś okaże się, że będzie to tak, jak w jednym z poprzednich programów, że po 20 darmowych minutach każą wpłacic kaucję, którą i tak uważam za groszową sprawę (5-10 Euro) , to zachęcam do założenia nowego konta i gadania za free w dalszym ciągu.
W razie problemów pomogę.
PS. Jakość
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum