NO, jakoś bardzo tajna się zrobiła. Ciekawe, że akurat podpisano ja po fakcie sprowadzenia Bitwy Pod Grunwaldem i tuż przed Chocimiem. Mam nadzieję, że ten niewczesny pomysł nie zaszkodzi!!!
_________________ Gdańszczanka
* * *
...ze słońcem w kieszeni i chmurą gradową...
...i mściwym toporem krzyżackim....
Ciekawe, że akurat podpisano ja po fakcie sprowadzenia Bitwy Pod Grunwaldem i tuż przed Chocimiem. Mam nadzieję, że ten niewczesny pomysł nie zaszkodzi!!!
O ile ja zrozumiałem to co czytałem, to póki co, nie podpisał tej karty nikt upoważniony, więc chyba żadne konsekwencje nie grożą...
Skandal z Gdańskiem w tle
sorry, moze temat jest juz nieaktualny... ale mam prosbe: nie mam mozliwosci odczytania tego artykulu 'ABW w swiatku zabytkoznawcow' -wiec czy moze ktos mi w skrocie powiedziec o co tam chodzilo? co znowu stanowi 'zagrozenie polskiej racji stanu? :-)
a takze co to jest Gdanska Karta Ochrony Dziedzictwa i co generalanie zawarte jest w tej karcie? Dzieki:-)
sorry, ale nie mam polskich znakow - to chyba nie jest jakis wielki grzech?
poszukalem troche w Google i juz +/- wiem o co chodzi.. ale jakos nie moge zrozumiec, dlaczego Ministerstwo Spraw Zagranicznych RP negatywnie odnioslo sie do tej Karty? czy moze przestraszyli sie, ze Warszawka bedzie musiala cos zwrocic do Gdanska...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum