Colargol, Poranki... czy tak od tylca wygląda dziś kino Delfin?
Qrczę - dawno nie przyglądałem się byłemu Delfinowi, ale to mi na niego nie wygląda - od tylca to to nie jest, bo nie widać nigdzie torów, a od przodu tez raczej nie - tam jest nawierzchnia chodnikowo - jezdniowa bardziej "cywilizowana"...
Zesztraßia bingo! choć myślę że Gdaaanszczanka też wiedziała .
Tak, to jest dawne kino DELFIN od podwórka. Po gruntownym remoncie sale kinową podzielono na pomieszczenia biurowe. Zmiany raczej nieodwracalne.....
Tylko wejscie od ulicy sie jeszcze nie zmieniło i przez dziurkę od klucza widać stary korytarz i kase biletową....
echhh te poranki i słynny tramwaj w tle a potem na frytki koło Katedry albo do Eskimosa na lody
_________________ Ponury Zwracacz Uwagi na Wykraczających Poza Ramy
Efektów specjalnych, które występowały w kinie Delfin (podczas przejazdu tramwaju) nie znajdzie się w żadnym nowoczesnym kinie i nic im nie dorówna. To se na wrati
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum