nie ma co, dobre podejście
prywatnie do przeczytania również nie?
Jasne, bo jeszcze ktoś ściągnie Swoją drogą to ja się w życiu spotkałam z przypadkiem, że pewna osoba nie chciała pożyczać książek i albumów. Argumentem było to, że się dużo natrudziła żeby zdobyć książki, zapłaciła za nie i z nikim nie zamierza się dzielić zawartymi w nich informacjami...
Na stronach UG nie mogę znaleźć wyszukiwarki tego typu. Może ktoś z Was zna? Na UG zapewne powstaje dużo prac o Gdańsku. Warto by spenetrować ten rynek.
Na stronach UG nie mogę znaleźć wyszukiwarki tego typu. Może ktoś z Was zna? Na UG zapewne powstaje dużo prac o Gdańsku. Warto by spenetrować ten rynek.
Ta z AWFu działa sprawnie znalazłem pracę żony
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
To ja poproszę drugą opcję. Mogę się podzielić moim nieskończonym doktoratem p.t. "Formal and Informal Relationships in Small Enterprises' Clustering. Process of cooperation groups creation, development and influence on the actors" ok. 175 stron w pogańskim języku
"Rewitalizacja historycznego ciągu kanału Raduni" w tym zestawie wygląda pospolicie
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
a może chcecie poczytać o cyklu kantat na cały rok liturgiczny skomponowanych przez niejakiego Johanna Jacoba Rowaldta, żyjącego w XVIII wieku w Marienburgu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum