Przeżywam właśnie taki piękny moment w życiu, kiedy wiele rzeczy do tej pory zawieszonych ruszyło mocno do przodu - zdałem egzamin, wyprowadzamy się z Asią do (co prawda tylko wynajmowanego) swojego mieszkania
I z tej właśnie okazji zapraszam Was, w szczególności stałych bywalców rzygaczowych spotkań, na parapetówę w najblizszy piątek około 20 do Gdyni (pamiętajcie o paszportach) na ul. Olsztyńską 12/4. Najlepiej bez samochodów.
Przeżywam właśnie taki piękny moment w życiu, kiedy wiele rzeczy do tej pory zawieszonych ruszyło mocno do przodu - zdałem egzamin, wyprowadzamy się z Asią do (co prawda tylko wynajmowanego) swojego mieszkania
A co by Ci się Mikołaju przydało do wystroju czy wyposażenia mieszkania (w końcu toparapetówa) - tylko daj najlepiej kilka propozycji do wyboru - żebyś nie dostał np. 30 wycieraczek
Nooo... i sugestie na temat zagranicznego prowiantu - byłam już na imprezie gdzie była tylko wódka i 10 sałatek (bo takie instrukcje wydał wszystkim gospodarz )
Nooo... i sugestie na temat zagranicznego prowiantu - byłam już na imprezie gdzie była tylko wódka i 10 sałatek (bo takie instrukcje wydał wszystkim gospodarz )
Ja byłam na imprezie gdzie było pięć sałatek - wszystkie IDENTYCZNE. To się nazywa przypadek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum