Raczej nie, ani mój antywir na domowym komputerze, ani w pracy nic nie wykryły. Tego w pracy mogę być pewny na 100% (domowego na 95%), zresztą oba uaktualniają się prawie codziennie.
Raczej nie, ani mój antywir na domowym komputerze, ani w pracy nic nie wykryły. Tego w pracy mogę być pewny na 100% (domowego na 95%), zresztą oba uaktualniają się prawie codziennie.
Jak nie, jak tak!
Na ww. stronie jest wirus: VBS: Malware [script]
ps. byłabym ostrożna z deklaracjami typu "Tego [antywira] mogę być pewny na 100%"
U mnie po prostu strona otwiera się nie do końca, pojawia się informacja "Błąd na stronie" pewnie skrypt robaka nie może się uruchomić bo jest blokowany. Ale dla pewności przeskanuję sobie komputer.
"VBS: Malware [script]" to wirus, którego łatwo usunąć i jest wykrywalny przez wszystkie antyviry, wirus wysuwa wszystkie napędy optyczne (czyli jest niegroźny)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum