Wprowadziłem modyfikację do podstawowego stylu modSilver, dzięki której można sprawdzać, czy posty nie zawierają błędów ortograficznych i literówek. Podczas wpisywania nowej wiadomości wystarczy kliknąć na przycisk "pisownia" i wszelkie błędy zostaną podkreślone na czerwono. Do tego samego służy przycisk
Można oczywiście uzupełniać bazę, bo nie wiedzieć czemu taki "rektór" też jest podkreślany na czerwono.
Na razie modyfikacja ta jest dostępna tylko w modSilverze. Taka zmiana jest dosyć pracochłonna, więc zanim zostanie wprowadzona do innych stylów proszę by osoby cierpiące na różne dys- które nie są z tego dumne przestawiły sobie styl na modSilvera. Robi się to jednym kliknięciem w okienku pod tabelkami forum lub w profilu - tak jak pokazałem na poniższych obrazkach.
Bo na początku subSilver był jedynym, a nawet jak się pojawiły nowe, pozostał przez długi czas domyślnym. Teraz domyślny jest właśnie modSilver.
Ale dni dysgraficznych subsilverowców są policzone...
Swoją drogą mogłem te nazwy jakoś ucywilizować przy instalacji, teraz już po sprawie.
Byki, fajna sprawa! Nie zapominajmy, ze na forum sa tacy, co od x - lat nie maja zbyt wiele doczynienia z polska pisownia ( osobiscie sie do takich zaliczam ) i kazdy maly sukces, to znaczy, ze ktos zrozumie moje wypociny bes poprawek pisowni jest dla mnie kolejnym orderem usmiechu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum