_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
...no i już w ten weekend
Tutaj cały serwis na ten temat. Nie tylko program, ale np. nazwiska gdańszczan. A w programie dla każdego coś miłego. Np. Zaczarowane miasto czyli powrót Sławomira Łosowskiego.
Ciekawe kto zostanie Gdańszczaninem Roku 2005, na razie w plebiscycie prowadzi... Jean Michel Jarre
Ale tam też jest Księga,precyzyjne wpisy,tam też Parker zagladałaś ?Niektórzy tam to sa po trzy razy wpisani,a nazwiska na Ł czy ć wylądowały na samym końcu spisu.
Nie, to chyba ta sama lista, która była na poprzednim zjeździe. A stan osobowy mojej rodziny w Gdańsku zwiększył się o 1 od tamtego czasu. Spis jest po prostu nieaktualny.
Ale to Gdańszczanie organizują tą imprezę a nie Gdynianie. Tak więc, jak się coś organizuje to z pomysłem i rozmachem a nie iść na coś co jest już sie opatrzyło tzw. "odgrzany ktolet" i tak naprawdę nic ciekawego nie wprowadzają do tematu.
Nie mam żadnej do ciebie urazy
Ale bezczynności nikt nie moze mi zarzucić. Zangażaowanie w Pomorską Ławe Piwną, giełdy birofilskie, spotkania piwoszy, co miesięczne wyjazdy w celu poznawnia nowych browarów w Europie to mało?
wspaniale. super, że jesteś zaangażowany
wobec tego tym bardziej nie masz powodów do słów "bieda z nędzą" w temacie Zjazdu. bo właściwie dlaczego miałbyś mieć?
Łatwiej jest skrytykować pałac, niż zbudować klozet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum