Ktos juz wspomnial o tym (na marginesie ) w innym watku.
Cytat:
Prace budowlane mogą ruszyć na przełomie 2005 i 2006 r., jak tylko uzyskamy wszystkie niezbędne pozwolenia. Jeżeli tak się stanie, Galeria Bałtycka powitałaby pierwszych klientów jesienią 2007 r.
Mało ci tego co wyprawiają państwo Artyści w galeriach już istniejących?
A swoją drogą właśnie się dowiedziałem że ten tekst w portalu Trojmiasto.pl jest autorstwa mojego brata.
Znaczy w portalu Trójmiasto, czy w Głosie Wybrzeża...?
Głos się nie ukazuje.
O, nie wiedziałem... Ostatnio kupiłem Głos w 1981 roku na zyczenie rodziców, kiedy wbrew swoim proweniencjom był "Głos" bardziej antysocjalistyczny nz "Dziennik"...
Nowy budynek będzie miał 45 tys. metrów kwadratowych powierzchni. Dla porównania: Alfa Centrum na Przymorzu to 16 tys. mkw., a Manhattan - 23 tys. mkw.
A mi się zawsze wydawało, że Alfa jest większa od Manhattanu (przynajmniej takie było wrażenie patrząc od środka)
Może dlatego, że w Manhattanie jeszcze tyle pustych stoisk, albo projektanci Manhattanu dali d... po prostu.....
Manhattan jest zdecydowanie większy od Alfy. Ma 3 poziomy sklepów + spory fitness na ostatniej kondygnacji. W Alfie poziomy są dwa + kino. A i po obrysie chyba Alfa jest mniejsza.
No właśnie nie, framuga ze mnie
To, że Manhattan jest większy to faktycznie można zobaczyć z zewnątrz, ale ja mówię o wrażeniu ze środka. Po prostu Manhattan wydaje się byc jakiś taki pusty, a w Alfie, ruch, tłok - sprawia to wrażenie, że Alfa jest większa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum