Wariantem optymistycznym byłoby wykupienie browaru przez Rzygaczy i otworzenie tam siedziby AR, finansowanej z części produkcyjnej browaru...
Obawiam się, że cała produkcja trafiałaby bez zwłoki do rektoratu i dziekanatów, gdzie następowałoby sprawne zużycie produktów. Taki swoisty obieg zamknięty...
Obawiam się, że cała produkcja trafiałaby bez zwłoki do rektoratu i dziekanatów, gdzie następowałoby sprawne zużycie produktów. Taki swoisty obieg zamknięty...
Wariantem optymistycznym byłoby wykupienie browaru przez Rzygaczy i otworzenie tam siedziby AR, finansowanej z części produkcyjnej browaru...
Ten pomysł mi się podoba
Tylko musielibyśmy wyrwać jakieś dotacje z UE na surowiec i prąd... Ale podobno placówki naukowe mają takie mozliwości
Mają, mają - tylko trzeba by jakiś projekt napisać - projekt mógłby się nazywać "Public Innovation Widening Organisation" - i mieć w związku z tym akronim "PIWO"
Skoro temat zalkoholizował się to pochwalę się co dziś dostałem od żony.
DSC01128.JPG
Plik ściągnięto 11127 raz(y) 25,45 KB
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum