A po co w ogóle jest ograniczenie czasowe edycji własnych postów? Ja czasem w swoich starych postach wyłapuję byki, które chętnie bym poprawił. Oczywiście nie mówię tu o rzeczach, do których odnoszą się inni w dalszej części danej dyskusji, a raczej o ortografach, literówkach itp.
Nie wnikając w powody muszę z pewnym wstydem przyznać, że nie wiem jak zmienić ograniczenie edycji. Kiedy pisałem powyższe posty była inna wersja forum, w tej nie potrafię tego znaleźć, bo już chciałem wcześniej to zrobić.
Też czasem chciałbym cos zmienić, jak widzę w starym poście ewidentnego byka. Ale nie wiem, czy dopuszczenie ciągłych zmian tego, co już zostało zapisane to najlepszy pomysł . Już teraz dużo użytkowników nie wyrabia się z czytaniem bieżących postów, co dopiero jak zaczniemy zmieniać stare........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum