Odwazne to znaczy- projektowanie wbrew kładacemu pomysł na poczatku haslu,,nie ma na to pieniedzy,, .
Bo w rzeczywistosci- sa...;-)) Czy ktos broni gdanszczanom -i polonii- zrzucic sie (1 % od podatku, styczen 2005) na prywatna uczelnie? medialna ?
A na zasadzie -chocby udzialow w ,,interesie,, -tez mozliwe...Prywatna uczelnia generuje obrot 1 mln zl miesiecznie! Czemuz nie -jak obligacje miejskie ???fundusz inwestycyjny ??
I tak dalej.
(aaa...nie jest to niestety sposob na autostrade A-1)
Ale oczywiscie szybciej zobaczymy Twardowskiego na księzycu, niz biuro takiej inicjatywy lokalnej.Coz...pałacyk po browarze na ul Kilinskiego tez bedzie stal pusty, az sie rozsypie..
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Heh...Kuzniczki to Kuzniczki ( na fotce Pumeksa)- też swoja droga szczescia nie maja...a kompleks zabudowań po browarze sklada sie i z częsci stricte zabytkowej- budynek dyrekcji- i z wielu pomocniczych - hale, magazyny...częsc produkcyjna...częsc socjalna plus dawna stołowka...jako zywo- prywatna uczelnia !!! najlepiej- filmowo netowa...;-)) a zajrzeliscie co Akademickie Centrum Kultury robi 28-30 maja ?w bud Wydz Prawa ??? jest notka obszerna na www.trojmiasto.pl
Heh...Kuzniczki to Kuzniczki ( na fotce Pumeksa)- też swoja droga szczescia nie maja...a kompleks zabudowań po browarze sklada sie i z częsci stricte zabytkowej- budynek dyrekcji- i z wielu pomocniczych - hale, magazyny...częsc produkcyjna...częsc socjalna plus dawna stołowka...jako zywo- prywatna uczelnia !!! najlepiej- filmowo netowa...;-)) a zajrzeliscie co Akademickie Centrum Kultury robi 28-30 maja ?w bud Wydz Prawa ??? jest notka obszerna na www.trojmiasto.pl
Przepraszam ale jeżeli to jest odpowiedź na moje pytanie to ja jej nie rozumiem
nie wiem, moze oni wszyscy mają już w tych komputerach plik "ściana ciemnego szkła" i tylko robią kopiuj - wklej.
Mam dowody ,że niestety mają taki plik "ściana ciemnego szkła" - porównajcie sami
Coś mi się wydaje, że to dopiero początek i ten "plik" znajdziemy jeszcze nie raz.
A które budynki zamieścisz? bo takich które przy odbudowie pozbawiono górnych partii, jest sporo...
Ze strony Inny Gdańsk dowiedziałem się, że to co się buduje na Rzeźnickiej to ma być Pierwszy Urząd Skarbowy ...
No właśnie dzisiaj przechodziłam Wałową, i widziałam to szkaradztwo. Zaczęłam się zastanawiać, co za fatum nad moim miastem ciąży. Czasem mi wstyd - kiedy idę z grupą. Niestety coraz częsciej mi wstyd. Choroba jasna.
No to wiemy jak TO wygląda.
Przynajmniej kolor nie wyróżnia tej "plomby" zbytnio od otoczenia.
rzez_01.JPG
Plik ściągnięto 17520 raz(y) 27,63 KB
rzez_02.JPG
Plik ściągnięto 17520 raz(y) 26,19 KB
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Ostatnio zmieniony przez Marcin Czw Paź 21, 2004 11:08 am, w całości zmieniany 1 raz
Wy to tylko narzekacie i narzekacie. To pomyślcie sobie że równie dobrze mogli zbudować coś na wzór tego straszydła po drugiej stronie ulicy. Ja osobiście jestem zadowolony efektem końcowym. Trza się powoli przyzwyczajać że takie boduwle będą wypierać to co było wcześniej. Oby tylko nie były "kopiuj wklej". Ciekawe detale by się przydały zawsze.
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum